2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

EMIC’ten Kyrenia Harbour Apartments için Yılbaşı Kampanyası

21 Aralık 2020

Eşsiz Girne Antik Limanı’nın şahane manzarasında konaklamak ister misiniz? EMIC, Kyrenia Harbour Apartments için yeni bir yılbaşı kampanyası başlattı. İşte detaylar..



Girne Antik Limanı’nda kısa bir süre önce hayata geçen proje Kyrenia Harbour Apartments, eşsiz lokasyonu ve manzarasıyla misafirlerinden tam not almayı başardı.

Adını Girne Antik Limanı’ndan alan tesis, tarihi ve kültürel dokuyu, muhteşem Akdeniz manzarası ile yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez durağı oldu.

Manolya, Nergis ve Yasemin adlı 3 tane 2+1 dairesi var ve tüm dairelerin kullanabildiği geniş bir terasa sahip. Terastan deniz manzarasını, limanı ve Beşparmak Dağları’nı izleyebilir, güneşin doğuşu ile batışına hakim olabilirsiniz.

Kyrenia Harbous Apartments’da odalar günlük, haftalık veya daha uzun süre kiralanabilir durumda ancak minimum 2 gün konaklama şartı var. Dairelerde 4-5 kişiye kadar konaklama yapmak mümkün.

Kyrenia Harbour Apartments yılbaşı için de hazır.

Hatta EMIC, Kyrenia Harbour Apartments’de yılbaşı için bir kampanya başlattı. 3 gece kal 2 gece öde kampanyası başladığı günden itibaren oldukça ilgi gördü.

Odaların gecelik konaklama fiyatları 899 TL’den başlıyor. 3 gece kaldığınızda 2697 TL değil sadece 1798 TL ödeyerek muhteşem bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Üstelik bu fiyatlar kişi başı değil daire fiyatı.

Kyrenia Harbour Apartments misafirlerinin bilgi sahibi olabilmeleri ve bu pandemi döneminde yardımcı olmak amacıyla bir hizmet daha başlattı.

Daireleri 360′ Sanal Tur ile gezebilir ve daha kolay karar verebilirsiniz.

Yasemin dairesini gezmek için tıklayın..

Manolya dairesini gezmek için tıklayın..

Nergis dairesini gezmek için tıklayın..

Kyrenia Harbour Apartments Hakkında

EMIC’in Girne Limanı’nda eski bir binanın restorasyonu ve halka kazandırılması amacıyla başladığı proje Kyrenia Harbour Apartments.

Girne Antik Limanı’nın tarihi ve kültürel dokusuyla Akdeniz’in eşsiz mavisi buluştu projede ve tüm misafirlerin memnuniyetle ayrıldıkları bir tesis haline geldi.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır