2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

EMIC’in Girne’ye kazandırdığı yeni yatırımı Kyrenia Harbour Apartments.

21 Ekim 2020

Girne Antik Limanı’nda eski bir binanın restorasyonu ve ekonomiye kazandırılmasıyla başladı EMIC yeni projesine. Kyrenia Harbour Apartments eşsiz lokasyonu ve manzarasıyla hizmete girdi. İşte detaylar..



Girne Limanı tarihi ve kültürel dokusu ile herkesin bildiği eşsiz bir lokasyon. EMIC’in yeni yatırımı da Girne Eski Limanı’nda. Kyrenia Harbour Apartments projesinin fikri eski bir binanın restorasyonu ile başladı, Girne Eski Liman’da yer alan bir binanın kurtarılışıyla da diyebiliriz.

EMIC, KKTC’de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Misyonu olan ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunmanın yanı sıra yatırımlar ve ortaklıklar yoluyla sektörlerin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Bu yatırımlara ve ortaklıklara Yapım İnşaat ile kurdukları ve birlikte yürüttükleri proje Emyap Development çatısı altında inşa edilen üçüncü etap Zeytin Homes’u ve MARDO ile birlikte hizmete açtıkları Mardo Kaleiçi’ni örnek gösterebiliriz.

Şimdi de en yeni projeleri olan Kyrenia Harbour Apartments hizmete girdi.

Kyrenia Harbour Apartments adını Girne Antik Limanı’ndan alıyor. Tarih ve kültürel doku korunarak restore edilen dairelerde lüks bir konaklama imkânı sunuyor. Aynı zamanda Akdeniz’in muhteşem manzarasına da hâkim oluyorsunuz.

Proje Müdürü Manolya Hansoy’un verdiği bilgilere göre Kyrenia Harbour Apartment’s da birbirinden eşsiz 3 farklı daire tipi bulunuyor. Girne Limanı ve Akdeniz’in eşsiz mavisi ile bütünleşen kiralık dairelerde konfor ön planda tutuluyor.

Tüm dairelerin ise ortak kullanımına açık bulunan geniş teras ise tüm Girne Antik Limanı’nı, sonsuz deniz manzarasını ve Beş Parmak Dağlarını izleyip konuklarına Kıbrıs’ın güzelliklerine yeniden hayran kalmayı mümkün kılıyor.

Projede bulunan ve isimlerini de güzel çiçeklerden alan Manolya, Nergis ve Yasemin’i görmek için kyreniaharbourapts.com’u da ziyaret edebilir, günlük, haftalık veya daha uzun süreli olarak kiralayabilirsiniz.

EMIC Nasıl Çalışır?

EMIC’in misyonu KKTC ve çevre ülkelerdeki sermaye yatırımlarını destekleyerek ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunmanın yanı sıra yatırımlar ve ortaklıklar yoluyla özel sektörün gelişimine katkıda bulunmaktır.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır