2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Elit Life Karakız projesinde depreme dayanıklı altyapı!

26 Ağustos 2016

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs’ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne’nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.



14.900 m2’lik alanda inşa edilecek projede, 75 konut, yüzme havuzları, yeşil alanlar, otoparklar ve çocuk oyun alanları bulunacak Kıbrıs’ın İncisi Girne’de Denize sıfır konumuyla en yüksek kat avantajına sahip ilk ve tek rezidans projesi Elite Life Karakız hayallerinizin çok üzerinde. Elite Life Karakız rezidans site projesinde sizlere sunduğumuz eşsiz deniz manzarasıyla yüksek kalite ve konfora sahip rezidans dairelerimizi sizlerin değerli ilgi ve alakalarına arz etmiş olmaktan mutluluk duyarız. Temelleri mayıs 2014 tarihinde atılarak “Osmanlı Tapulu- Türk Arazisi” üzerine inşa edilen Elite Life Karakız projesi, 14.900 m2’lik inşaat alanıyla sizlere yaşam alanları sunmaya hazırlanıyor.

ÖZENLE SEÇİLEN MİMARİ
Elite Lite Karakız projesi bünyesinde 75 konut, yüzme havuzu ve yeşil alanlarıyla bütünleştirilen yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkları, çocuk oyun park alanları ve daha birçok yüksek standarda sahip yaşam alanlarıyla sizlere hizmet vermektedir. Girne’nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi özelliğine sahip, kaliteli profil yapısıyla dikkatleri üzerine toplayan, mimarisinin özenle hazırlandığı, her bir ayrıntının sizlerin konforu ve huzuru için düşünüldüğü Elite Life Karakız projesinin yaşam alanlarında kaliteyi, konforu ve tasarımı bir arada bulabilirsiniz.

DEPREME DAYANIKLI YAPI
Akdeniz’in mavi sularını ve Beşparmak Dağları’nın seyrini yüksek kat avantajlarıyla sizlere sunulan Elite Life Karakız projesinde, gece ve gündüz seyrine doyum olmayacağınız bir çevre, Kıbrıs’ın temiz havasıyla bütünleşen yaşam alanlarıyla sizlere sunulmaktadır. Elite Life Karakız projesi, depreme dayanıklı yapısıyla ev sahiplerinin deprem güvenliğini en üst düzeyde koruyucu bir yapıdadır. Eğlence mekânları, mağazalar, süper market, alışveriş merkezleri ve daha birçok elit restauranta yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

HAVALİMANINA 35 DAKİKA
Elite Life Karakız projesi, sizlere Girne şehir merkezinde, denize sıfır konumuyla doğayla iç içe, sessiz, sakin, güvenilir ve yüksek konforlu, yüksek yaşam standartlarına sahip olacağınız bir yaşam sunmaktadır. Girne şehir merkezinin doğusunda 5 dakikalık yürüme mesafesi konumunda bulunan projemizin; batısında tarihi Girne Kalesi ve Yat Limanı, doğusunda 200 metrelik mesafede Girne Turizm Limanı, güneyinde deniz boyu uzanan Beşparmak Dağları ve kuzeyinde de Akdeniz’in dalgalarının vurduğu sahil şeridi bulunmaktadır. Projemiz, Başkent Lefkoşa’ya 20 dakika ve Ercan Havalimanı’na sadece 35 dakika uzaklık mesafesindedir.
Projenin Tanıtım Videosu: “>https://


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır