2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisi Nisan sayısıyla yayında..

7 Nisan 2016

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan sayısıyla yayında. Yatırım fırsatları, ekonomik değerlendirmeler ve özel röportajlar dikkat çekiyor..



Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor.
Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC Emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de.
Emlak dünyasından haberler bu kadar değil, devamı da var. Kıbrıs Developments ile Türkiye İş Bankası arasında imzalanan özel kredi anlaşmasının detayları derginin Nisan sayısında.
Girne’nin merkezine göz kamaştıran bir proje geliyor. İş insanı Mehmet Eminoğlu, sektörün kalite çıtasını yükselteceği projesi Magic Plus’ı anlattı. Özelliklerine hayran kalacaksınız.
Petrol fiyatlarında neler oluyor? Olası bir çözümde KKTC’deki akaryakıt sektörü nasıl etkilenir? Alpet Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt, Ekonomi Kıbrıs Prestige için değerlendirdi..
Yatırım konusunda ise Uluslararası Diplomatlar Birliği Kıbrıs için atakta. Dev sermayeleri KKTC’de buluşturmak için yeni bir sayfa açan DMW Türkiye ve EBCA’nın çalışmalarının detaylarını okuyabilirsiniz.
İş arayanlar için fırsatlar, kendi işinin sahibi olmak isteyenler için ise kaçırılmayacak teklifler Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısında sizleri bekliyor..
E-DERGİ FORMATINDA OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır