2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Dumankaya’dan “fifti-fifti” kampanyası..

15 Eylül 2015

Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından Dumankaya, yeni kampanyasını dikkat çeken bir tarzla tanıttı. Saba Tümer’i de kadroya dahil eden Uğur Dumankaya, fifti fifti konseptini gazetecilere anlattı.



Bir süre önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de yatırım niyetine giren ama birkaç yerel markanın tepkisini çeken Dumankaya İnşaat, “D Planı” kampanyasından sonra bir yeniliğe daha imza attı. Sektörde yeniliklere imza atan firma, “Fifti-Fifti’ kampanyası başlattı. Yeni kampanyasını daha iyi anlatabilmek için de ekranların sevilen yüzü Saba Tümer’le anlaştı.

VK Bosphorus’ta düzenlenen basın lansmanıyla dikkat çeken kampanyanın tanıtımı yapıldı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya , yarısı sizden yarısı bizden anlamına gelen ‘fifti-fifti’ hakkında bilgiler verdi. Biraz karışık olsa da aslında yatırımcılar için cazip bir teklif.

Uğur Dumankaya bu tür kampanyaların Avrupa ve Amerika’da uygulandığını ülkemizde ise ilk kez Dumankaya inşaat tarafından hayata geçirildiğini söyledi.

İlk etapta ‘fifti-Fifti’ kampanyasının biraz karışık gibi algılanabileceğini söyleyen Dumankaya, ‘Buradaki amacımız yatırım yapmayı planlayan ama yeterince parası olmayan vatandaşlarımıza iyi yatırım aracı sunmak. 300 bin lira değerinde bir daireyi vatandaşlarımız 150 bin lira vererek alabilecek. Geriye kalan 150 bin lirayı biz karşılayacağız. Aslında bu kadar net ve anlaşılır’ dedi.

Uğur Dumankaya 2015 yılı ilk 8 aylık şirket verileri paylaştı. İlk sekiz ayda 260 milyon lira ciro elde ettiklerini açıklayan Uğur Dumankaya, “geçen yıla göre yüzde 16 ciro artışı gerçekleştirdik. Satışlarımızın yüzde 71’i iç piyasada yüzde 29’u da yabancılara satıldı. Hedefimiz 2015 yılı sonunda 500 milyon lira ciro yapmak” diyerek yol haritasını çizdi..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır