2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Dilek Şenol Ertuğ kimdir? – Kıbrıs Emlak Merkezi

3 Haziran 2017

Kıbrıs emlak sektörünün profesyonelleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde. Avertiss danışmanlarından Dilek Şenol Ertuğ ile tanıştınız mı? İşte detaylar.



Dilek Şenol Ertuğ çalışma hayatına Türkiye İş Bankası, Lefkoşa Şubesi’nde 1977 yılında başladı. 10 yıllık hizmet süresinden sonra 1987 yılında erken emekliliğe ayrıldı ve aynı yıl Kibris Ticaret Bankası’da göreve başladı. Kısa sürede Taşkınköy Şube Müdürlüğüne terfi etti.

1991 yılında eşi Osman Ertuğ’un KKTC. New York Temsilciliği görevine ataması nedeniyle bankacılık mesleğine ara verdi. 7 yıl süren New York görevi süresince eşine diplomatik, sosyal ve KKTC’yi tanıtım görevlerinde eşlik etti.

Birleşmiş Milletlerde görev yapan diplomat eşlerinin oluşturduğu ”UNITED NATIONS DELEGATIONS WOMEN’S CLUB” üyeliği ile New York’daki saygın sivil toplum kuruluşlarından olan ”ISLAMIC HERITAGE SOCIETY” nin Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Eşinin görev süresinin sonunda 1997 yılınd KKTC’ye dönmesini müteakip bankacılık mesleğine dönerek sırsıyla EXCESS BANK UBB, ASYA BANK LTD.’de görev yaptı.

Bu süre içerisinde YAKINDOĞU ÜNİVERSİTE’SİNDE ”BUSINESS ADMINISTRATION” okudu. 2001 yılında eşinin KKTC. WASHINGTON TEMSİLCİLİĞİ görevine atanması üzerine bankacılığa yeniden ara vererek Washington’a gitti. Washington’da bulunduğu 5 yıllık süre içerisinde aralarında ”WELCOME TO WASHINGTON” ve ”T-H-I-S for Diplomats THE HOSPITALITY AND INFORMATIN SERVICES” gibi diplomat eşlerinden oluşan örgütlere üye olup aktif rol üstlendi.

2007 Ocak ayı itibarıyle adaya dönüş yaptıktan sonra ”ATLAS BANK UBB” de bir süre çalıştı. 2014 yılında Emlak Sektörüne girerek sırasıyle Lefkoşa’da BORAY EMLAK ve RE/MAX ‘da görev yaptı. 2015 Eylül ayından itibaren AVERTISS EXCLUSIVE REAL ESTATE’in kurulması üzerine halen görev yapmakta olduğu bu şirkette göreve başlamış oldu.

Böylelikle hizmet bölgesine Girne’yi de katarak geniş bir ağda çalışmalarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanlığı Eşleri Derneği ”DİMED” ve Lions Clubs International üyesi olup evli ve iki kız annesidir. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır