2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Devidas Estate Brokerı Yusuf Devidas Kuzey Kıbrıs’ın avantajlı yatırım bölgesi olduğunu araştırmalarıyla anlatıyor..

21 Ocak 2020

Akdeniz’e sınırı olan ülkeleri kıyasladığımızda Kuzey Kıbrıs’ın avantajları ön plana çıkıyor. En yakın komşumuz olan Güney Kıbrıs’a göre bile konutlarımızın metrekare satış fiyatı oldukça düşük. Devidas Estate Bokerı Yusuf Devidas bu konuyu araştırmalarıyla açıklıyor. İşte detaylar..



Kuzey Kıbrıs’ta gayrimenkul kiralamaları sterlin üzerinden yapılıyor ve yüksek getirilere sahip. Sterlin bazında yıllık ortalama %7-10 arası kira getirisine sahip, özellikle Girne bölgesi. Kaynak: globalpropertyguide.com/investment-rating

Kuzey Kıbrıs şu an çevre Akdeniz ülkeleriyle karşılaştırıldığında metrekare gayrimenkul satış fiyatlarında en düşük maliyetlere sahiptir. Kuzey Kıbrıs ortalama m2 satış fiyatları €600-€800 arasındadır.

Gayrimenkul alım ve satım işlemleri İngiliz Sterlini üzerinden olmaktadır.

Gayrimenkul satışından elde edilen Kazançtan gelir vergisi alınmamaktadır.

Güney Kıbrıs, Montenegro, Hırvatistan, Malta, Yunanistan vb. ülkelerde metrekare satış fiyatları €1500-€6600 arasındadır.

Ayrıca Kuzey Kıbrıs, Akdeniz’de küçük ama rahat bir ada ülkesi olup, güvenlik, ekonomik beklentiler ve genel yaşam kalitesi açısından çok farklı avantajlara sahip.

Yukarda sayılan avantajların daha fazlasını öğrenmek,
Kuzey Kıbrıs’a taşınmayı ve yatırım yapmayı düşünüyorsanız, doğru ve şeffaf bilgiler için bizimle her zaman Devidas Estate Brokerı Yusuf Devidas ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: 0548 830 50 00
yusuf@devidasestates.com
www.devidasestates.com


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır