2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Denenmiş hedefe ulaşma yöntemleri

9 Ağustos 2016

Zaman içerisinde pek çok emlak profesyoneli hedefe ulaşmak için farklı yollar denemiştir. Bu yollardan bazıları başarılı emlak profesyonellerinin hedeflerine ulaşmak için denedikleri ortak yöntemlerdir. Biz de bugünkü yazımızda kısa fakat etkili bu uygulama yöntemlerine değinmek istiyoruz.



En önemli hedeflerinize odaklanın
Hayatta yapmak istediğiniz bir sürü şey ve bir sürü farklı alanda hedefiniz olabilir. Ancak tüm hedeflerinizi gerçekleştirmeye çalışmak sizin dağılmanızdan başka bir işe yaramaz. Hedeflerinizi önceliklerine göre ayırmalı ve yavaş yavaş emin adımlarla onları gerçekleştirmelisiniz.
Tüm hedeflerinize aynı anda ulaşabileceğinize inanmak kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz. İlk önce en önemli hedeflerinizi belirleyin. Bunlar bir en fazla iki tane olabilir. Ne kadar az hedef belirlerseniz o kadar az dağılırsınız. Tek bir hedefe odaklanmak tüm enerjinizi aynı hedef üzerinde toplamak ve kendinizi hedefinize adamak sizi başarıya götürür.
Hedefiniz için harekete geçin
Eğer hedefiniz için harekete geçmiyorsanız o sizin için sadece bir rüyadan ibarettir. Hedefinize ulaşmada başarı ölçütünüz gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz ve yapmayı planladığınız görevlerinizdir. Örneğin, hedefiniz gerçekten bölgenizin uzmanı olabilmek ise, bölgenizde her gün iki saat daha fazla çalışarak daha fazla insanla tanışmayı hedefleyebilirsiniz.
Başarılarınızı Kaydedin ve Takip Edin
Başarılarınızı ölçebilmek için bir skorlama listesi tutmalısınız. Planladığınız adımları bu listeye kaydetmeli ve tamamladığınız adımları bu listede belirtmelisiniz. Bu liste, haftalık bir satış listesi de olabilir bir müşteri kazanım listesi de olabilir önemli olan başarılarınızı takip edecek bir sisteminizin olmasıdır.
Bu sistem aynı zamanda rekabeti de canlandıracak ve ofiste başarıların beraber kutlanmasını sağlayarak kurum kültürünüzü geliştirecektir.
Emlak uzmanları için tam olarak hedeflerinin neresinde olmak son derece önemlidir. Bu skorlama sistemi, onların hedeflerine giden yolda hangi durakta olduklarını görmelerini sağlar.
Sorumluluk Duygusunu Pekiştirin
Bu son uygulama özellikle sizin için çok faydalı olacaktır. Emlak ofisiniz için hedefler belirlediniz, çalışma arkadaşlarınızın harekete geçmesini sağladınız ve bir skorlama sistemi geliştirdiniz. İşte şimdi emlak danışmanlarınızın sorumluluk duygusunu geliştirmenin zamanı geldi.
Çalışma arkadaşlarınızı çağırın ve emlak şirketinizin ortak hedefine ulaşma konusunda nerede olduğunuzla ilgili bilgi verin ve düzenli olarak takip edeceğinizi belirtin. Her hafta aynı gün ve saatte toplantılar yapın. Bu sayede onların sorumluluk duygularını geliştirir ve daha fazla harekete geçmelerini sağlamış olursunuz.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır