2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Dekorasyonda kış renkleri-Kıbrıs Emlak Merkezi

13 Aralık 2017

Mevsim kış olunca dekorasyon renkleri de güncelleniyor. Kış aylarında ev dekorasyonunda seçeceğiniz renkler, içinizi ısıtmalı, sıcaklığıyla sizi sarıp sarmalamalı.



Evinizi kış için daha sıcak bir atmosfere dönüştürmek istiyorsanız, dekorasyonda kış renklerini kullanarak hoş bir uyum yakalayabilirsiniz.

Sıcak renklerden oluşan ev dekorasyonu mekanı hem modern gösterir, hem de gösterişli bir stil oluşturur. Bu sezon kış dekorasyon renkleri arasında gül kurusu, hardal sarısı, mor, pas rengi, indigo mavi, haki yeşil, pudra tonları, koyu kırmızı ve kahverenginin tonları yer alıyor.

Eğer ev dekorasyonunda soğuk renkleri tercih ediyorsanız, grinin tonları ile canlı renkleri harmanlayarak yaşam alanınızda modernliği ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz.

Kış sezonunda evinizin her köşesinde bu renklerden herhangi birini veya birkaçını bir arada kullanabilirsiniz. Göz dolduran kırlentler ve aksesuarlar ile evinizde hoş değişiklikler yapabilir ve tasarımlarınızla kendinizi şımartabilirsiniz.

Bakır, metal ve altın renkleri son yıllarda en trend aksesuar renkleri arasında yer alıyor. Bu renkleri aksesuar dışında döşemelik kumaşlarda hatta perdelerde ve halılarda da sıklıkla kullanabilirsiniz.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır