2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Cyprosun Group of Companies hakkında kısa bilgi…

14 Şubat 2018

Kıbrıs her geçen gün yeni inşaat projeleriyle tanışıyor. Kıbrıs kökenli firmalar global kalitede, başarılı projelere imza atma peşinde. Bugün bu firmalardan biri olan, 1993 yılından bu yana inşaat sektöründe olan bir firmadan bahsedelim. Cyprosun Group of Companies…



Cyprosun’ın temelleri 1993 yılında kurucumuz Salahi Ergin tarafından atıldı. Kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu istikrarlı performansıyla sürdürülebilir bir büyüme örneği sergileyen şirket, KKTC’nin güçlü ve saygın isimleri arasındaki yerini aldı.

Cyprosun; yap-sat projeler, inşaat, gayrimenkul değerleme yan işkollarında faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte ve bunun yanında şirketin en önemli alanı ise gayrimenkul geliştirme ve/veya tamamlanmasına aracılık etti. Şirket bugün kaliteli ve güvenilir bir hizmet sağlayıcı, örnek bir girişimci ve güçlü bir ulusal yatırımcı olarak dikkat çekmekte.

Şirket,günümüz itibariyle yaklaşık 25 yıllık iş deneyimini, mali gücünü ve teknik yetkinliklerini kullanarak sayısız projeyi başarıyla tamamlamış.


Etiketler: En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır