2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Coldwell Banker Türkiye Başkanı imza günü için KKTC’ye geliyor..

9 Ağustos 2016

Emlak dünyasının devlerinden Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş’ın rotasında bu kez KKTC var. Dr. Taş, yeni kitabını Kıbrıs emlak sektörü ve Kıbrıs ekonomisinin temsilcileriyle buluşturacak. İşte detaylar..



Türkiye’yi gezdi, şimdi sıra Kıbrıs’ta..
Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, kitabıyla birlikte KKTC’de olacak.
Dr. Taş, aslında diplomalı bir doktor. Ama böylesine özel bir mesleği ve kariyeri bir kenara bırakıp, sonunu bilmediği bir ticaret serüvenine atılıyor.
Gayrimenkul sektöründe kırılması zor başarılara ulaşıyor, ‘dünya satış birincisi’ oluyor ve sektörün devlerinden Coldwell Banker markasını önce Türkiye’ye, sonra da Kıbrıs’a getiriyor Gökhan Taş.
Yıllar sonra da bu zorlu ve bir o kadar macera dolu başarı hikayesini de ‘Çekilin Ben Doktor Değilim’ isimli kitabında buluşturuyor. Bir yaşam öyküsünden çok, bir girişimcinin hatalarını, yenilgilerini ve sonrasında nasıl başarı elde ettiğinin formüllerini veren bu kitapta, kendinize ait pek çok şey bulabilirsiniz.
Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige’de de tavsiye ettiğimiz kitabın yazarı Dr. Gökhan Taş, bu kez KKTC’ye geliyor.
Dr. Taş 15 Agustos Pazartesi günü, KKTC’deki Coldwell Banker ofislerini ziyaret edecek. İlk durağı saat 11.00 – 13.00 arası Coldwell Banker Novest olacak.
İkinci adres ise 15.00 – 17.00 arası Coldwell Banker Maximum..
Gökhan Taş iki ofiste de kitaplarını imzalayacak.
Kitaplardan elde edilecek gelirin tamamı, okul yapımı için bağışlanacak.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır