2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş: Gayrimenkul yatırımı yüzde 20 kazandırdı..

28 Ocak 2016

Emlak sektörüne yatırım yapan kazandı.. Kıbrıs emlak piyasasına da hızlı bir giriş yapan Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, sektörün yeni hedeflerini paylaştı..



Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul yatırımında her zaman umut olduğunu belirterek, konutun 2015’te de yatırımcısına ortalama yüzde 20 getiri sağladığını söyledi.

Taş, “2015, bu kadar çok olay yaşanmasına rağmen yüzde 10 büyüme ve yüzde 20 fiyat artışıyla kapandı. Diğer yatırım araçlarıyla kıyaslandığında neredeyse en kötü geçen yıllarından birisinde bile gayrimenkul, yine en çok getiri sağlayan yatırım araçlarından oldu. Ve bu, fiyat artışı ve adetlere baktığınız zaman yüzde 1,20 gibi bir faizin olduğu dönem de oldu” dedi.

Faizin 2016’da gerilemeye başlayacağını kaydeden Taş, nakitle dönen piyasanın krediyle dönmeye başlamasının hem satış adetlerine ciddi artış getireceğini hem de gayrimenkulü daha da cazip bir yatırım aracı yapacağını vurguladı.

Taş, Türkiye emlak pazarı için olumlu konuştu, “2016’da gayrimenkul yatırımının artacağını, konut satışının 1 milyon 500 bine yaklaşacağını düşünüyorum” diyerek düşüncesini paylaştı.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır