2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Coldwell Banker, satıcılara ilk akıllı ev kitini sundu

25 Ağustos 2016

Uluslararası gayrimenkul firması Coldwell Banker, satıcılara özel piyasanın ilk akıllı ev kitini sunuyor. Satıcılar, ortaklık yaptıkları gayrimenkul firmaları ile birlikte Coldwell Banker’ın sunduğu bu akıllı ev kitini edinerek satışlarını sunuyorlar. İşte detaylar…



Uluslararası gayrimenkul firması Coldwell Banker, satıcılara özel piyasanın ilk akıllı ev kitini sunuyor. Satıcılar, ortaklık yaptıkları gayrimenkul firmaları ile birlikte Coldwell Banker’ın sunduğu bu akıllı ev kitini edinerek satışlarını sunuyorlar. Bu satışlar sitede özel bir ikon ile öne çıkarılıyor.
Coldwell Banker, firmaları ile birlikte evlerini listeleyen satıcıların bu akıllı ev kitini tedarik etmesi içinWorthington Group ile bir anlaşma imzaladı. SmartHomeStaging.com sitesinde ayrıntılı bilgilerin bulunduğu akıllı ev kiti içerisinde şunlar bulunuyor:
– Nest Learning Termostat
– Nest Duman Koruması ve Karbon Monoksit Alarmı
– Nest Dahili Güvenlik Kamerası
– August Akıllı Kilit Sistemi
– August Uzaktan Bağlantı
– Lutron Caseta Kablosuz Aydınlatma Sitemi
Kit içerisindeki ürünler ayrı ayrı satın alınabileceği gibi bir paket halinde de Worthington’dan direkt olarak satın alınabiliyor. Komple kiti satın almak isteyenler için ücret 999 dolar olarak belirlenmiş durumda. Şu anki kur değeri ile yaklaşık 3 bin lira diyebiliriz. Ev sahipleri, bu akıllı ev kitinin monte işleri için pro.com’dan veya kendi seçtikleri bir servis sağlayıcıdan faydalanarak kolayca kitin eve uygulanma işlemini halledebiliyor.
Coldwell Banker’ın yönettiği bir anketin sonuçları gösteriyor ki aşağı yukarı Y kuşağının yarısı ve Amerikan halkının yüzde 42’si alıcıları cezbetmek için evlerine akıllı ev donanımı yerleştiriyor. Ayrıca anket sonuçları, Amerika’nın neredeyse üçte birinin akıllı ev teknolojisi bulunan evlere taşınmak istediğini gösteriyor. Akıllı ev teknolojisinin tüm dünyada yayılma hızını düşünürsek bu oranlar tüm dünyadaki rağbeti de temsil ediyor diyebiliriz.
Coldwell Banker’ın emlak pazarlama müdürü olan Sean Blankenship, akıllı ev teknolojisinin tüketici odaklı bir hareket olduğunu belirterek konuya dair şu açıklamaları yapıyor:
“Araştırmalarımız, akıllı ev teknolojisinin evlerin cazibesini arttırdığı yönünde güçlü veriler ortaya koyuyor. Arabalarımız gibi evlerimiz de artık akıllı ev teknolojisi sayesinde bize hiç olmadığı kadar güven ve rahatlık veriyor. Bu iki özelliği müşterilerimize sağlamak istiyoruz.”
Coldwell Banker’ın adına hareket eden Parks Associates tarafından Haziran ayında online olarak bir anket yapıldı. 18 yaşın üstündeki 1250 yetişkin arasında yapılan bu ankete katılanların 801 tanesi evinde en az bir tane akıllı ev ürünü bulunduruyor.
Sıcaklık, güvenlik, emniyet ve eğlence amaçlı kullanılan akıllı ev teknolojisi, aynı zamanda uzaktan telefon, tablet, bilgisayar veya otomatik bir sistem ile kişinin evini yönetmesini sağlıyor. Amerika’daki gayrimenkul sektörünün en eski markalarından ve finansörlerinden biri olan Coldwell Banker ise günümüzde 84 binden fazla satış profesyoneli ile 44 şehir ve bölgede 3 bin bağımsız ve finansör ofise hizmet sağlıyor.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır