2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Coldwell Banker’dan çok konuşulacak Kıbrıs planı!

6 Eylül 2016

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir başlangıç yapan Coldwell Banker’ın yeni rotası Güney Kıbrıs Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinde Atıl Ayaz’ın konuğu oldu. İşte röportajdan öne çıkan detaylar..



110 yıllık tarihiyle dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, KKTC’den sonra rotasını Güney Kıbrıs’a çevirdi. Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş; Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Eylül sayısında Atıl Ayaz’ın konuğu oldu. Taş,, Güney’de Lefkoşa, Larnaka, Baf ve Limasol için franchise verme hazırlığı yaptıklarını söyledi, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“Biz Kıbrıs’ın geleceğine inanıyoruz, şu an Kıbrıs’ta lider gayrimenkul danışmanlık şirketiyiz. Gelecekte rekabetin de üstünde olup, liderliğimizi sürdüreceğimizi düşünüyoruz. Girne ve Lefkoşa’dan sonra Gazimağusa’ya da açılmak üzereyiz. Aynı şekilde Güney Kıbrıs’ta da dört ayrı bölgede franchise vermek istiyoruz.”
Kıbrıs emlak sektörü, son yıllarda hızlı bir değişim ve gelişim potasına girdi. özellikle de markalı emlak acenteleri bu süreçte aktif rol oynuyor. Kısa süre öncesine kadar sadece Remax vardı adada. Ama şimdi Coldwell Banker, Era, Keller Williams derken bu rekabet artıyor.

Aslında bu tabloda Coldwell Banker için ‘rekabeti başlatan marka’ diyebiliriz. Adaya giren ikinci franchise çünkü. Gelişi, kurumsal duruşu, 110 yıllık tecrübesi, sıkı eğitim programları derken birçok yenilik kattı sektöre.
Girne’de Coldwell Banker Maximum ile ilk adımı attı, Coldwell Banker Novest ile Lefkoşa’ya açıldı. Ve şimdi sırada Gazimağusa var. Hatta Güney Kıbrıs.

Coldwell Banker markasını Türkiye’ye taşıyan kişi Dr. Gökhan Taş. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeydi. Girişimcilik serüvenini anlattığı ve bir solukta okunan “Çekilin Ben Doktor Değilim” kitabının imza günü için geldi. Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige için hem kitabını anlattı, hem de yeni yol haritasını.
“KKTC yatırım için çok cazip bir yer diyen Taş, yeni ofisin adresini işaret etti.

öNCE GAZİMAĞUSA, SONRA GÜNEY KIBRIS

“Coldwell Banker olarak hem Kıbrıs’ta, hem de Türkiye’de yapmaya çalıştığımız şey şu; Biz gerçekten insanların gayrimenkul konusundaki danışmanı, danışılanı olmak istiyoruz. Ve şu an bunu yapmaya başladık. Bunu Pelin Hanım ve Seçkin Bey çok iyi yapıyorlar. O yüzden Coldwell Banker markası çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.
Az önce de vurguladığım gibi, biz Kıbrıs’ın geleceğine inanıyoruz. Şu an Kıbrıs’ta lider gayrimenkul danışmanlık şirketiyiz. Gelecekte rekabetin de üstünde olup, liderliğimizi sürdüreceğimizi düşünüyoruz.
Gazimağusa’ya franchise vermek üzereyiz, görüşmelerimiz sürüyor. Aynı şekilde biz Kıbrıs’ın Türkiye dışında, Güney de dahil master franchise haklarını taşıyoruz. Kıbrıs’ın güneyinde de 4 ayrı bölgede, yani Lefkoşa, Larnaka, Baf ve Limasol’de franchise vermek istiyoruz. Talipli olanlar olursa, onlarla da görüşeceğiz.”

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır