2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Coldwell banker’a farklı organizasyonlardan ödül yağmuru

4 Ağustos 2016

Dünyadaki gayrimenkul devlerinden biri ve 1906 yılında başlatılan Silikon Vadisi gayrimenkul girişiminin orijinal kurucusu olan Coldwell Banker, çeşitli organizasyonlardan çok sayıda övgü ve ödül almayı başardı.



Etkili içerik, halkla ilişkiler ve pazarlama kampanyası alanlarında aldığı bu ödüller, Coldwell Banker’ın kalitesinin artarak devam ettiğine bir kanıt oluşturuyor. Gayrimenkul firması, son olarak Emmy Ödülleri’nde En İyi Mobil Uygulama Ödülü’nü almaya hak kazandı. Coldwell Banker, ayrıca sıradışı halkla ilişkiler kampanyaları konusunda üç adet ödül almayı başardı.

Coldwell Banker’ın pazarlama grubunda çalışıyor olmaktan ve farklı organizasyonlardan kendilerine layık görülen ödüllerden dolayı gurur duyduğunu belirten Pazarlama Müdürü Sean Blankenship şu açıklamada bulundu:
“Başarılarımız, içerik konusunda gösterdiğimiz atılıma, izlediğimiz stratejik ortaklıklara ve benimsediğimiz vizyoner fikir liderliğine dayanıyor. Bize layık görülen tüm bu ödüller, Coldwell Banker’ın sektördeki liderliğini daha da pekiştiriyor.”
Coldwell Banker’ın LXTV’de yayınlanan “Open House NYC” isimli programı, 59. Emmy Ödülleri’nde ödül almaya layık görüldü. Emlak danışmanları ile alıcılar arasında satış yapılmasını sağlayan bu programın “Escape to Saint Martin” isimli bölümü, gayrimenkul devine ödül kazandırmayı başardı. İçeriğinin yanı sıra teknik mükemmellik ve sanatsal bakış açısı ile de dikkat çeken bu program, Coldwell Banker’ın medya içeriğinde geliştirdiği en önemli başarılardan biri olarak görülüyor.

CBx En İyi Mobil Uygulama Platin Ödülü
Coldwell Banker’ın ev satıcılarının listelerini sunmalarını sağlayan mobil uygulaması, CBx’in En İyi Mobil Uygulama dalındaki ödülünü kazandı. Yaratıcı ve kullanımı kolay olan bu uygulama, aynı zamanda mobil arayüz tasarımı ve Android, iPhone, Blackberry, Windows Phone, Android, Apple Watch gibi tüm işletim sistemlerinde çalışabiliyor olması ile aldığı ödülü gerçekten hak ediyor.
Akıllı Ev Halklar İlişkiler Kampanyası ile Gümüş Ödül
PRSA Gümüş Ödülü için finalist olmaya hak kazanan Coldwell Banker, ayrıca PRSA Üstünlük Ödülü’nü almaya da layık görüldü. Akıllı ev teknolojisi alanında izlediği halkla ilişkiler kampanyaları sayesinde bu ödülü alan Coldwell Banker, akıllı ev teknolojisi üreten büyük firmalarla önemli ilişkiler kurarak gayrimenkul profesyonellerinin bu teknoloji hakkında farkındalık elde etmesi konusunda büyük performans gösterdi.

Köpekler için Ev Projesi ile PRSA Big Apple Ödülü
Köpekler için Ev isimli projesi ile SABRE ödüllerinde Gümül ödülünü almaya hak kazanan Coldwell Banker, bu projesinde 20 bin köpeğe kurduğu Adopt-a-Pet.com sitesi üzerinden ev kazandırdı. 10 milyon kişi tarafından katılım gösterilen bu kampanya, En İyi Ev Arkadaşınız sloganı ile büyük başarılara imza attı.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır