2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Chimera Pres Odunları kış sezonuna hızlı başladı..

28 Ekim 2015

Soğuyan havalarla birlikte gözler yine Kıbrıs’ın pres odun markası Chimera’ya çevrildi. Şömine ve sobayla ısınanların tercihi Chimera, bu yıl üç farklı ürün çeşidiyle satışta..



Kış geldi, odununuzu aldınız mı?
Bugünler bu soruyu soranlar, Kıbrıs’ın pres odun markası Chimera’nın kapısını çalıyor. Pres odunlarla şömine ve soba yakanların vazgeçilmezi olan Chimera Pres Odunları, sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Yüksek ısı kalitesi, issiz ve dumansız yanışıyla kullanıcılarda ezber bozan Chimera, bu yıl üç farklı ürün çeşidiyle müşterisinin karşısına çıkıyor..

Fındık kabuğu, meşe-gürgen ve sobalık pres odunlarını satışa sunan Chimera, tüketicilerin isteği ve ihtiyacına göre en idealini öneriyor.

25’er kiloluk çuvallarda satılan odunların fındık kabuğu olanı 50 TL, meşe-gürgen 40 TL, sobalık olanlar ise 35 liradan satılıyor..

Üstelik bu yılın bir yeniliği daha var. Denemek isteyenler ya da son anda odunsuz kalanlar için 5 kiloluk mini çuvallar da hazır. Kıbrıs’ın önde gelen birçok marketinde satışa sunulan 5 kiloluk Chimera odunları da büyük ilgi görüyor..

Vatandaşı tonla odun almaktan kurtaran, odunlara yer açma derdini ortadan kaldıran Chimera, 5 çuval ve üzeri siparişlerde ise adrese ücretsiz teslimat yapıyor. Üstelik Chimera’dan alışveriş yapan müşteriler, odunların ücretini kapıda kredi kartıyla da ödeyebiliyor.

Kıbrıs odun siparişinin adresi Chimera siparişi vermek için; 0 533 880 06 55’i arayabilirsiniz..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır