2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Carrington Group’tan Gold Tower…

14 Aralık 2018

Kıbrıs emlak sektöründe yatırım yapmayı düşünüyorsanız, size dikkat çeken bir proje. Carrington Group tarafından inşa edilen Gold Tower.



Carrington Gold Tower, Girne’nin ışıltılı şehirinde göz kamaştıracak projeler arasında. Etkileyici mimari özellikleri, konforu , zerafeti ve en son mühendislik teknolojileri ile birleştirecek ve yapıyı daha üst seviyeye taşıyacak gibi gözüküyor

Akıllı ve çevreci bir proje olduğu söylenen Cold Tower, merkezi jeneratör sistemine sahip, kamera sistemi, girişte sekreter sistemi yer alacak. Ortak alan aydınlatılmasında güneş enerjisinden sağlanacak, depoların çatılarda olduğu, klimaların dışarıya sarktığı bir model olmayacak bu proje. Her ayrıntı düşünülerek planlanmış. Çatıda depolar yerine, 4 tane penthouse var. Yani hem akıllı, hem de bir çevreci projeye hayata geçiyor.

Carrington Gold Tower’ın lüks daireleri, kapılarının hemen önünde alışveriş, eğlence ve tarihi ile Girne’nin tam kalbinde yer alacak.

43 lüks daire, özel yüzme havuzlarının bulunduğu 4 özel çatı katı suitini ve kurumsal konukseverlik imkânı sunan zemin kattaki 2 görkemli idari ofisini içeriyor. Müşterilere Gold Tower birinci sınıfında olacak ve sektörde en yüksek standartları alacak şekilde kişisel hizmeti verilecek.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır