2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Bulut Akacan’dan Emlakçılar Birliği’ne dikkat çeken soru!

13 Ocak 2016

Kıbrıs emlak sektöründe kayıt dışı emlakçı tartışması sürüyor. Emlakçılar Birliği’nin bu vurgusuna, iş adamı Bulut Akacan farklı bir yorum getirdi ve daha önce ödenen paraların nerede olduğunu sordu..



Kıbrıs emlak sektörü uzun süredir kayıt dışı emlakçı konusunu tartışıyor. Kimler bu işi yasal yapıyor, yasa dışı yapanların önüne nasıl geçilir? Bu sorulara yanıt aranıyor.

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği de son yönetim kurulu toplantısında, bir kez daha bu gündemle bir araya geldi. Kayıt dışı emlakçılara karşı alınması gereken tedbirler konuşuldu.

Birlik yönetim kurulu üyesi ve ERA H&B Direktörü Hüseyin Sadeghi de toplantı sonrası, sosyal medya hesabından gündemle ilgili detayları paylaştı. Paylaşımlar arasında birliğe kayıtlı emlakçı ile kayıt dışı çalışanlar arasındaki farklar ve yine birlik üyesi emlakçıların listesi de vardı.

Onun bu paylaşımına, iş adamı Bulut Akacan’dan yorum geldi. Akacan; Kayıt dışı emlakçıların işlem yapamayacağı söylemleriyle, yıllar önce ödedikleri paraların nereye gittiğini sordu?

Akacan’a yanıt Sadeghi’den geldi. Sadeghi o paraların Emlakçılar Birliği’ne değil, İçişleri Bakanlığı’na ödendiğini hatırlattı, bir türlü geçmeyen Emlakçılar Birliği Yasası’nı işaret etti..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır