2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Bu Yöntemlerle Rakip Emlakçıların Önüne Geçin

1 Ağustos 2016

Geleneksel emlakçılık anlayışını güncel imkanlarla birleştirerek diğerlerinden bir adım öne geçmek mümkün.



Kentsel dönüşüm, değerlenen araziler ve konut projeleri arttıkça emlak piyasasındaki rekabet de doğru orantılı olarak artıyor. Ancak geleneksel emlakçılık anlayışını güncel imkanlarla birleştirerek diğerlerinden bir adım öne geçmek mümkün.

İnterneti Aktif Şekilde Kullanın
Her şeyde olduğu gibi ticaret anlayışında da köklü değişimlere sebep olan internet, gayrimenkul ilanlarının çok daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor. Arsa ya da konut fark etmeksizin tüm emlak ilanlarınızı emlak sitelerinde yayınlayarak sadece kapı müşterilerine değil aynı zamanda çok daha geniş kitlelere ulaşabilir, sözleşme miktarınızı oldukça üst seviyelere çıkarabilirsiniz.
Emlak sitelerinde yayınlayacağınız ilanlar kadar işletmenize ait bir internet sitenizin olması da önemli bir avantaj. Böylece internette özellikle bölge ismi belirterek gayrimenkul ilanlarıyla ilgili arama yapan potansiyel müşteriler sitenizi tıklayıp, ilanlarınızı görüntüleyebilirler. İşletmenize ait bir internet sitenizin olması aynı zamanda işletmenize saygınlık kazandıran bir detay olduğu için de ayrı bir önem taşıyor.
Güncel Teknoloji ile Bütünleşin
Teknoloji geliştikçe görüntüleme yöntemleri ve gerçeklik derecesi de artıyor. Günümüzde birçok sektörde kullanılan ve mekanları 360 derece açıyla görüntülemeyi sağlayan sanal tur teknolojisi sayesinde arsa, konut, iş yeri gibi gayrimenkulleri müşterilerinize ofisinizdeki bilgisayardan tüm detaylarıyla gösterebilirsiniz. Böylece zamandan, iş gücünden ve harcamalardan büyük ölçüde tasarruf sağlarken, müşterileriniz için de büyük bir kolaylık yaratmış olursunuz.
360 derece fotoğraf ve video çekimlerinde gereken aparatları tek seferlik satın almanız yeterli. Özellikle arsalar başta olmak üzere konut ve iş yerlerinin konumlarıyla beraber çevresini de ofisinizden çıkmadan müşterilerinize göstermek isterseniz drone teknolojisinden yararlanabilir, hizmet anlayışını üst boyutlara taşıyabilirsiniz.
Yatırım Gündemini Yakından Takip Edin
Kararını vermiş ve hangi daireyi, iş yerini ya da arsayı satın alacağından/kiralayacağından emin olan müşteriler kadar kafası karışık veya henüz kararını tam olarak vermemiş olan müşterilere de net bir şekilde yardımcı olabilmek için değerlenen bölgeleri yakından takip edebilir, bu konuda öngörü sahibi olabilirsiniz.
Hastane, okul, alış veriş merkezi gibi projelerin yapılacağı yerleri öğrenerek müşterilerinize konut veya arsa yatırımı için buraları önerebilir, bu şekilde sözleşme sayınızı arttırarak rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Hangi bölgelerin değerleneceğini bilmek merkezi noktalardan gayrimenkul satın alacak/kiralayacak maddi birikime sahip olanlar dışında daha düşük bütçeli seçenekleri tercih etmek isteyenleri de kazanmanızı sağlayacaktır.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır