2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Bu projede 2+1 daireler 928 bin liradan başlıyor..

15 Eylül 2015

Yatırım yapmak isteyenler için dikkat çeken bir proje.. Düne kadar oto pazarı olarak kullanılan arazi, lüks bir rezidans projesiyle şekil değiştiriyor. 2+1 daireler 928 bin liradan başlıyor.. İşte detaylar..



İstanbul’dan yatırım yapmayı düşünenler için dikkat çeken bir alternatif sunuyoruz. Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları Ataköy projesi satışa sunuldu. Avrupa Konutları Ataköy projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor. 8 bin 796 metrekare alanda yükselen Avrupa Konutları Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Aralık 2017 yılında teslim edilmesi hedeflenen Avrupa Konutları Ataköy projesi eskiden Fuzul Otomotiv’in yer aldığı Kale Kilit arazisi üzerinde inşa ediliyor. 130 konutun bulunduğu Avrupa Konutları Ataköy’de dairelerin alanları 50metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor.

2 blok olarak planlanan Avrupa Konutları Ataköy projesinde dükkanlar blokların altında yer alıyor. Avrupa Konutları Ataköy’de 1+1 daireler 655 bin TL ile 708 bin TL, 2+1 daireler 928 bin TL ile 974 bin TL arasında değişiyor.

Projede bir blok rezidanslar için ayrılırken, diğer blokta ofisler bulunuyor. Projede ofislerin alanları 200 metrekare ile 1000 metrekare arasında planlandı. Avrupa Konutları Ataköy’de ödemeler yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak yapılıyor.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır