2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Boztuna Trading’ten KKTC’ye 6 milyon TL’lik yeni yatırım!

11 Mayıs 2017

Kıbrıs inşaat ve Kıbrıs emlak sektörünün devamlı çalıştığı dallardan birisi de mobilya ve dekorasyon. İşte bu alanda birçok güçlü marka ile hizmet veren Boztuna Trading, kendi markası Trend ile dikkat çeken bir yatırıma imza atıyor. İşte detaylar.



KKTC’de mobilya sektöründe geniş pazar payına sahip olan Boztuna Trading, son yıllarda marka ve ürün çeşitliliğine de önem verdi. İstikbal, Bellona ve Mondi gibi markaları çatısı altında toplayan Boztuna, kendi markası Trend ile de farklı bir yol haritası çiziyor.

Peki Trend neler yapıyor, hedef kitlesinde neler var?

Detayları Boztuna Trading Genel Müdürü Cüneyt ömeroğlu anlattı.

KKTC’DE YERLİ ÜRETİM MOBİLYA

Yurt ve kiralık ev sayısı hızla artıyor. Trend markanız bu süreçte nasıl bir rol oynuyor?
Biz Trend Markası olarak bu tarz yurt ve kiralık dairelerin ihtiyaçları olan ekonomik ürünlerin ve ayrıca da sık kullanımlara uygun sağlam ürünlerin kalitemizden ödün vermeden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’n de üretimini yaparak talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken hem kalite çizgimizi en üst nokta da tutup, hem de satış sonrası hizmet dediğimiz servis ekibimizle 7/24 hizmet vererek müşteri memnuniyetimizi üst düzeye çekmeye çalışıyoruz…

“İSTEĞE öZEL ÜRETİM DE VAR”

Birçok marka var piyasada, yerli ve ithal. Trend’in avantajları neler?
Trend markası yerli üretime hem de ithal üretime rakip olabilecek makine ve kalifiye personele sahip bir üretici marka. Tüm üretimini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’n de yaptığı için gümrük vergileri ve nakliye gibi büyük maliyetleri asgariye indirdiğimizden dolayı, fiyatlarımız rekabet edilebilir duruma geliyor. Hatta birçok üründe Türkiye pazarı ile rekabet edebilmekteyiz.

özel üretim de yapıyor musunuz?

Müşterilerimizin taleplerine göre özel ölçüye ,desene ve renge göre üretim yapabilmekteyiz. Son dönemde bu yönde de büyük talep alıyoruz.

Müşteri hedef kitlesinde kimler var?
öncelikle yurtlar, yurt evleri, oteller olmakla birlikte tüm tüketicilerimize hizmet vermekteyiz. Kişiye özel proje geliştirmemizden dolayı, bireysel müşterilerimizin de Trend ile samimiyeti artıyor günden güne.

“6 MİLYON LİRALIK YATIRIM”

Hızla ilerleyen, daha da büyümeyi hedefleyen bir marka Trend. Yol yol haritanızda neler var?
Şu anda yeni bir fabrika yapıyoruz ve 6 milyon TL civarında yeni bir yatırımla işimizi büyütüyoruz. Bu yatırımlarla hem iç piyasadaki gücümüzü artırmak, hem de ihracata ve olabilecek bir anlaşmaya hazırlıklı olmayı amaçlıyoruz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır