2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Boray Emlak’tan High Level Apartmanları için reklam filmi..

9 Nisan 2016

Özmerhan Group tarafından inşa edilen High Level Apartmanları, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Boray Emlak tarafından hazırlanan video, şimdiden binlerce kez izlendi.



Her zaman söylediğimiz gibi; hem Kıbrıs emlak sektörü, hem de pazarlama stratejileri değişiyor. Son dönemde bu süreçte dijital medyanın rolü çok çok önemli.
Bu mecrayı etkin kullanan emlak acentelerinden Boray Emlak, bu kez satış sürecini yönettiği High Level Apartmanları için bir çalışma yaptı.
Özmerhan Group tarafından inşa edilen projenin özelliklerinin yer aldığı bir video hazırlayan Boray Emlak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla yoğun ilgi görüyor.
İşte şimdiden binlerce kişiye ulaşan o video;
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0′]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/tr_TR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Her şey hazır, bir tek siz eksiksiniz.Özmerhan kalitesiyle Boray Emlak güvencesi bir projede buluşuyor. Her şey hazır bir tek siz eksiksiniz.
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır