2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Amerikan mutfak nedir? – Kıbrıs Emlak Merkezi

18 Ekim 2018

Kuzey Kıbrıs emlak sektöründe oldukça duyulan Amerikan mutfak ne demek? Bu mutfak çeşidine neden Amerikan mutfak deniliyor? Amerikan mutfağın avantajları ve dezavantajları neler? Amerikan mutfakla ilgili merak ettikleriniz Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…



Amerikan mutfak nedir?

“Amerikan mutfak”, açık mutfak demek. Genellikle modern bir görünüme sahip olur.

Az odalı konutlarda, özellikle yaşam alanıyla mutfağın birbirine entegre edildiği bu mutfaklar modern görünümleriyle de ilgi çekiyor. Bu nedenle Amerikan mutfağın kullanımı son yıllarda yaygınlaştı.

Neden Amerikan mutfak deniliyor?

İlk kez Amerika’da kullanıldığı için bu isim dilimize yerleşmiş.

Amerikan mutfağın avantajları neler?

*Yaşam alanlarına ferah bir atmosfer katıyor.

*Açık bir mutfağın en büyük artısı sağladığı hareket alanı. Rahatça hareket edebildiğiniz, her şeyi tıkıştırmak zorunda olmadığınız bir mutfak yaşam kalitenizi muhakkak artıracaktır.

*Açık mutfağın bir başka güzel tarafı da evinde misafir ağırlamayı sevenlere sağladığı kolaylık. Bir yandan da sosyalleşebilir, konukları ayaküstü ağırlayabilir, herkes oturma odasına oturup sohbet ederken mutfağa tıkılıp kalmak zorunda kalınmaz. Özellikle mutfağı evinin merkezine alanlar, salondan çok burada vakit geçirenler için ideal düzenleme bu olmalı.

Amerikan mutfağın dezavantajları neler?

*Mutfakla iç içe olan salonda yemek kokusunun hissedilmesi. Bu gibi dezavantajları ortadan kaldırmak için iyi bir havalandırma sistemi gereklidir.

*Gürültü çok fazla olur. Mutfak aletlerinin ya da bulaşıkların gürültüsü her zaman duyulur. Özellikle oturma odanız sizin için dinlenip rahatlayabileceğiniz sessiz ve huzurlu bir ortam anlamına geliyorsa açık mutfaktan uzak durmalısınız.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır