2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Baştaşlar İnşaat’ın yeni projesi Pine Valley nerede?

11 Eylül 2018

Kuzey Kıbrıs’ın en köklü inşaat şirketlerinden olan Baştaşlar İnşaat, Pine Valley projesini yatırımcılarına tanıttı. Bu projeyle ilgili detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…



Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün güçlü markalarından Baştaşlar İnşaat’ın yeni projesi Pine Valley, Girne’nin Esentepe bölgesinde konumlanıyor. Pine Valley’in etrafında; süpermarket, eczane bulunmasının yanı sıra bu proje, havaalanına 30 ve Girne Şehir Merkezi’ne 20 dakika uzaklıkta.

120 konuttan ve 5 konseptten oluşan Pine Valley projesi; 1+1, 2+1 veya 3+1 şeklinde penthouse, stüdyo, villa veya daire olarak tasarlanıyor. Ayrıca konutların metrekareleri ise 38, 40, 55, 75, 90, 95, 104, 105, 133, 155, 180, 240 seçenekleriyle müşterisine sunuluyor.

Pine Valley, müşterilerine sadece konut değil, farklı bir yaşam tarzı da vadediyor. Maliyet, lokasyon, emlak yönetimi, kiralama potansiyeli, satın alma süreci, yasal süreç ve uygulanabilir vergiler dâhil olmak üzere tüm faktörler Baştaşlar İnşaat tarafından düşünülmüş.

Pine Valley projesinin en önemli özelliklerinden biri de proje içerisinde pek çok eğlence merkezinin bulunması. Bunlardan birkaçını sayacak olursak: Türk hamamı, masaj odası, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu, mini sinema salonu vb. aktiviteler bu projede yer alıyor.

Pine Valley’in önemli özelliklerinden bir diğeri de lüks yaşam tarzını müşterisine sunması: sulama sistemi ile özel peyzajlı bahçe, jakuzi seçeneği, merkezi jeneratör sistemi, salonda güzel ve şık şömine, merkezi ısıtma ve soğutma seçeneği, barbekü, isteğe bağlı kapalı garaj…

Pine Valley’i müşterisine yakından tanıtmak için onlara özel ücretsiz keşif turu sunan Baştaşlar İnşaat; müşterisini havaalanından özel aracıyla alıyor ve müşterisine projedeki konutlarda 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama fırsatı da sağlıyor.

Ayrıca Baştaşlar İnşaat, müşterisine kolaylık sağlamak amacıyla peşin ödemelerde çeşitli indirimler ve vadesiz ödeme planları da sunuyor.

Pine Valley size, lüks ve konforlu bir hayatı vadediyor. Siz de Pine Valley’in ayrıcalıklı ev sahiplerinden biri olmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmadan hemen bize başvurun!


Etiketler: , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır