2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Başman Real Estate’in projesi olan Silent Hill Homes konut sahiplerini İnşaat All Risk Sigortası ile koruyor.

26 Haziran 2018

İnşaat All Risk Sigortası; yapı malzemelerinin inşaat alanına indirilmesinden tesisin kullanılmaya başlamasına kadar geçen süre içinde, doğa, teknik ve insan faktörlerinin neden olabileceği çok geniş bir risk yelpazesinin güvence altına alıyor. Tabi Silent hill Homes projesinde güvence sadece bununla sınırlı kalmıyor. Ekstra güvence olarak ne sunuyor derseniz haberin devamında..



Kıbrıs inşaat ve emlak sektörü hızla gelişiyor. Her geçen gün sektöre yeni oyuncular dahil oluyor. Kimisi çok modern ve prestijli projeler yapıyor, kimisi de standarttan uzaklaşmıyor.

Yıllardır Kıbrıs ticaretine yön veren firmalardan olan Başman Group bilgi ve tecrübesini inşaat sektörüne taşıdı. Lapta’da konumlanan Silent Hill Homes projesi ile inşaat sektörüne girdi. Modern yapısıyla ve konut sahiplerine sunduğu avantajlarıyla isminden sıkça söz ettiren proje de bir avantaj daha var.

O da İnşaat All Risk sigortası. Bu sigorta nedir diye soranlara tanımını tekrar yapalım. İnşaat All Risk Sigortası; yapı malzemelerinin inşaat alanına indirilmesinden tesisin kullanılmaya başlamasına kadar geçen süre içinde, doğa, teknik ve insan faktörlerinin neden olabileceği çok geniş bir risk yelpazesinin güvence altına alıyor. Başman Real Estate, Silent Hill projesine buna bir de artı katmış durumda.

Sigorta kapsamında olarak, konut sahiplerinin konutlarına yerleştikten sonra da 2 sene sigortası devam ediyor.

Beğenilen ve artık teslimatına çok az zaman kalmış projede bu artı çok önemli. Ve projeyi daha da tercih edilir bir konuma taşıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

0 533 881 19 49


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır