2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Avertiss Real Estate Danışmanı Cemaliye Ahmet kimdir? – Kıbrıs Emlak Merkezi

14 Aralık 2018

Kıbrıs emlak sektörünün güçlü firmaları ve gerçek danışmanları Kıbrıs Emlak Merkezi’nde buluşuyor. Kim kimdir köşemizde bu kez Avertiss ‘e gidiyoruz. Avertiss Real Estate Danışmanı Cemaliye Ahmet ile tanıştınız mı?



Kıbrıs emlak sektöründe yatırım talebiyle birlikte, risk de artıyor.

O yüzden bu süreçte hem firmaların, hem de yatırımcıların çok daha hassas davranması gerekiyor.

Çalışacağınız emlak firmasını ve danışmanı tanımadan, araştırmadan ve güvenmeden kesinlikle yola çıkmamanız gerektiğini bir kere daha Kıbrıs Emlak Merkezi olarak vurgulamak isteriz.

Yatırımcıların tek bilgi kaynağı, en iyi firmaların ve gerçek danışmanların buluşma noktası Kıbrıs Emlak Merkezi Kim Kimdir köşemizde Avertiss Real Estate Danışmanı Cemaliye Ahmet konuk ediyoruz.

30 Nisan 1980 iskele, Gazimağusa bölgesinde doğan, Orta öğrenimi ve liseyi İskele Bekirpaşa Lisesinde tamamladıktan sonra 1997 yılında Enfield Kolej de (İngiltere) eğitime devam etti. Business Administration kursunu bitirdi. İş hayatına 2002-2014 Avon satış elemanı olarak başladı. Kendi satış bölgesinde ve aile çevresinde satış üzerine uzmanlaşmış. 2014 yazında Kıbrıs’a geri yerleşmeye karar verip Avertiss Emlak danışmanı olarak iş hayatına devam etti. İş hayatı dışında İngiltere de hafta sonu folklor öğretmenliği yaptı. Evli ve iki çocuk annesi.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır