2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Atsa İnşaat Direktörü Ata Satur’dan konut projelerinde güven ve kalite vurgusu!

16 Mayıs 2019

Kıbrıs inşaat sektöründe faaliyet gösteren Atsa İnşaat, yatırımlarına hız veriyor. Atsa İnşaat Direktörü Ata Satur yeni projelerini ve çalışmalarını Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarıyla paylaştı.



Atsa İnşaat neler yapıyor?
Atsa İnşaat olarak farklı alanlardaki hizmetlerimizi her geçen gün genişletiyoruz.

Atsa İnşaat, gerek kendi bünyesinde gerekse siz yatırımcıların kendilerine ait özel konutları veya yap-sat olarak yapmayı düşündüğü projeleri için arsa alımındaki fikir alışverişi de dahil olmak üzere her daim yanınızda hizmetinize hazır durumda bulunuyor.
Yatırımcılarımıza, üzerinde proje yapılacak olan arsayı tercihe göre şehir merkezine yakınlığı, ulaşım kolaylığı vs. gözde bir bölgede arsa bulabilmesi açısından da yardımcı olabiliyor.

Atsa İnşaat LTD olarak şirketinin bünyesinde bulunan kalifiyeli elemanlarla birlikte projenizi, tasarım şekillenmesi aşamasından, mimarlık hizmeti, statik proje hizmeti, elektrik proje hizmeti ve mekanik proje hizmetlerinden başlayıp, projenizin temel aşamasından anahtar teslim bitişine kadar olan bütün süreçlerinde projenin müteahhitliğini üstlenmeyi taahhüt ediyoruz.

Yol haritanızda neler var?
2019 yılı içerisinde projelerimize hızla devam ediyoruz. Sektörde yaşanan belirsizlik bizim yatırımlarımızda hız kesmemize sebep olmadı. Aksine daha da azimli çalışıyoruz. 2019 ve 2020 yılı içerisinde birçok proje daha açmayı planlıyoruz. Atsa İnşaat olarak biz KKTC’de büyük çaplarda projelere imza atmayı hedefliyoruz.

Satışta olan projeleriniz neler?
Şu anda Gönyeli’de Atsa Life projemiz var. Teslime hazır durumda 22 adet daire bulunuyor bu projemizde. Bu projede önemli bir detay var o da 2 adet asansör bulunması.

Ayrıca, Gönyeli’de bulunan Satur 11 apartmanımız var. Son 1 adet dairemiz kaldı bu apartmanımızda, onun da koçanı hazır alıcısını bekliyor.

Sırada Haspolat bölgesinde başlayacağımız Satur 12 apartmanımız var. Projede 6 adet daire bulunuyor.

Yatırımcı neden projelerinizi tercih ediyor?
Atsa İnşaat yapmış olduğu kaliteli konutlarla müşterilere güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilecekleri konutlar teslim ediyor. Zaman içerisinde yapmış olduğumuz inşaatlar ile müşterilerimize sağladığımız güveni herkes biliyor.

Biz de her işimizde kalitemizi ön plana çıkarıyoruz. Bunun yanı sıra projelerimizin bulunduğu lokasyon bizi ön plana çıkarıyor.

Yap-satın yanı sıra taşeronluk hizmetiniz de var. Bunun detayları neler?
Atsa inşaat yap-sat, müteahhitlik, proje hizmetleri ve emlak danışmanlığı alanında müşterilerimize hizmet veriyor.

Birçok alanda verdiğimiz her hizmette de müşterilerimizin bize olan güvenini haklı çıkarmayı hedefliyoruz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır