2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Asla göremeyeceğiniz 10 yer

7 Ağustos 2016

Hükümetlerin ya da uluslararası anlaşmaların aldıkları yasaklarla görülmesi yasak olan yerleri derledik. İşte asla göremeyeceğini 10 yer…



Hükümetlerin ya da uluslararası anlaşmaların aldıkları yasaklarla görülmesi yasak olan yerleri derledik. İşte asla göremeyeceğini 10 yer…

Ise Grand Shrine, Japonya
Güneş Tanrısı Amaterasu’nun evi olarak bilinen bu yere, hükümet giriş hakkı olarak sadece rahip ve rahibe tanınıyor. 2400 yıllık bir tarihe sahip olan asla göremeyeceğiniz yerlerden Grand Shrine’i turist olarak görmek asla mümkün değil.

Nort Sentinel Adası, Bangladeş
1996 yılına kadar ziyarete açık olan ve artık yasak yerlerden olan Nort Sentinel Adası’nda hükümet dış dünya ile olan iletişimin yerlilerin kültürüne zarar vereceğini düşündüğü için ziyareti yasaklamış.

Area 51, Amerika Birleşik Devletleri
Amerikan Başkanı’nın dahi girmesine izin verilmeyen bu bölgeye. UFO’ların düştüğü ve UFO’larla iletişime geçildiği düşünülüyor. Girmeye izin verilmeyen yerlerden olan Area 51’e bugüne kadar girebilmiş olan kimse yok.

Moskova’nın şehir altı tünelleri, Rusya
Stalin zamanında yapılmış olan tüneller tüm şehri dolaşıyor. Tünelde gezmeye kalkanlar ise KGB ajanları ile karşılaşıyor.

Mount Weather, Virgina, Amerika Birleşik Devletleri
Yasaklı yerlerden olan Mount Weather merkezi, hükümetin acil durum operasyonlarını yürüttüğü yer olarak biliniyor. 1958 yılında savunma amaçlı kurulan merkeze üst bürokrat olsanız bile giremiyorsunuz.

Beyaz Centilmenler Kulübü, Londra
İngiltere’nin en pahalı kulübü olan Beyaz Centilmenler’e zengin, güçlü, mevki sahibi ve kraliyet ailesine üye değilseniz giremezsiniz.

Room 39, Kuzey Kore
Room 39, yasaklar ülkesi olan Kuzey Kore’de, hükümetin illegal aktiviteler ile ilgilendiği bir oda olarak biliniyor.

RAF Menwith Hill, İngiltere
Dünya üzerindeki en büyük elektrik denetleme istasyonu olan RAF Menwith Hill’in kendine ait devasa bir uydusu var bu buraya gitmek haliyle yasak.

Coca Cola Üretim Merkezi, Amerika Birleşik Devletleri
Formülü çok gizli olduğundan Coca Cola kendi üretim merkezine kimseyi sokmuyor.

Vatikan’ın gizli arşivleri, İtalya
1881 yılına kadar belli akademisyenler ve bilimsel araştırmalar için kapılarını açan Vatikan’ın gizli arşivlerine şimdilerde ulaşmak sadece bir hayal.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır