2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Artcon Yapı konut fiyatlarını Türk Lirası’na çevirdi..

27 Ağustos 2015

Döviz kriziyle yükselen fiyatlara karşı, Kıbrıs emlak dünyası kendi tedbirini üretiyor. Koşanlar İnşaat’ın kur sabitlemesinden sonra, Artcon Yapı da satışlarında Türk Lirası’na geçti.. İşte detaylar..



Önce çözüm sürecinin belirsizliği, ardından dövizdeki korkutan yükseliş.. İşte bu iki sebeple birlikte Kıbrıs emlak dünyası ister istemez frene bastı. Satışlarda ciddi bir düşüş var.

Çözüm konusunda belirsizliği gidermek adına açıklamalar geliyor. Fakat dövize karşı henüz devlet kanadında alınan bir tedbir yok! İş dünyası döviz borçlanmanın kısıtlanmasını, hatta emlak sektöründe Türk Lirası’na geçişi savunuyor. Fakat henüz net bir adım atılmadı..

Alıcılar pür dikkat bu gelişmeleri beklerken, inşaat firmaları insiyatif almaya başladı. Koşanlar İnşaat’ın 3 lira 70 kuruştan sterlini sabitlemesinin ardından, Artcon Yapı da bir adım attı. Fiyatlarını Türk Lirası’na çevirdi..

“Türk Lirası kazanıp, Türk Lirası harcıyoruz” diyerek değişimi duyuran firma, Lefkoşa Golden Tulip Hotel karşısındaki evlerini 195 bin Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

1 ay sonra teslim edilecek proje için, düşük faizli kredi imkanı da dikkat çekiyor..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır