2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Arkadaş Grubu ile Tatile Çıkıyorsunuz? Otel Mi Villa Kiralamak Mı?

3 Ağustos 2016

Arkadaşlar ile yaz tatiline çıkıyorsanız ve çadır kurup kamp yapmak gibi bir düşünceniz yoksa, önünüzde iki seçenek oluşur.



Arkadaş grubu ile yaz tatiline çıkıyorsanız ve çadır kurup kamp yapmak gibi bir düşünceniz yoksa, önünüzde iki seçenek oluşur. Birinci seçenek olarak otelde ya da pansiyonda kalabilirsiniz. İkinci seçenek olarak ise son yıllarda oldukça ilgi gören villa turizminden faydalanabilirsiniz. Peki bu kararı nasıl vereceksiniz?

Otel Tatilinde Sizi Neler Bekliyor?
Kalabalık bir arkadaş grubuysanız küçük otellerde veya pansiyonlarda belki yeterince oda bulamayabilirsiniz. Ayrı ayrı otellerde kalmak istemeyeceğinize göre büyük bir otele gitmeniz gerekir. Eğer bütçeniz elveriyorsa, her şey dahil, hatta ultra her şey dahil bir tatil köyüne giderek hiç otelden çıkmadan bir tatil yapabilirsiniz. Bu tip tatilde açık büfe, animasyon, havuz, su sporları, köpük partileri, gece tesisin diskosunda eğlence derken dolu dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Ödemeyi baştan yapacağınız için elinizi cebinize atmadan tatiliniz ekstra keyifli geçer. Eğer yarım pansiyon ya da oda+kahvaltı şeklinde bir tercih yaparsanız, yemekler için otelin dışına çıkmak zorunda kalırsınız. Bu seçenek belki damak zevkinize daha çok hitap edebilir ama, sonradan üzülmemek için, sürpriz fiyatlar yüzünden tatil bütçenizin çok çok üzerine çıkma riskini baştan göze almanızda fayda olacaktır.
Villa Tatili Seçeneği
Otel seçeneği size cazip gelmediyse, özellikle de her şey dahil tatil köyünde her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılacağınızı düşünüyorsanız, kalabalıklardan uzak bir tatil hayaliniz varsa, villa tatili tam da size göre olabilir.
Fethiye, alaçatı, kaş gibi yurdumuzun en güzel bölgelerinden birinde özel havuzu ve bahçesi olan bir villada gözlerden uzak ve sakin bir tatil fikri size de cazip gelmiyor mu?
Bazılarında cafe, aktivite alanlarının ve meyve ağaçlarının bulunduğu bu tesisler, özlemini duyduğunuz huzurlu tatilin adresi olabilir. Devre mülk sisteminden farklı olarak bu tip villalarda dilediğiniz zaman diliminde ve dilediğiniz sürede kalabilirsiniz. Eğer arkadaş grubunuz kalabalıksa, konaklama ve mutfak masraflarını bölüşerek bu tip bir tatili çok da ekonomik bir hale getirebilirsiniz. Villaların büyüklüğü 2 kişilikten 12 kişiliğe kadar değiştiği için istediğiniz gibi bir tanesini ayarlamanız mümkün olabilir. Korunaklı yapılarıyla sadece kalabalık arkadaş grupları için değil, aynı zamanda balayı çiftleri ve muhafazakar aileler için de bu tip bir tatil oldukça cazip gelebilir.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır