2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Mustafa Aladağ İnşaat hakkında kısa bir bilgi…

15 Şubat 2018

Kıbrıs her geçen gün yeni inşaat projeleriyle tanışıyor. Kıbrıs’a her gecen gün global kalitede, başarılı projelere imza atma peşinde olan inşaat firmaları. Bugün bu firmalardan biri olan, 2002 yılından bu yana inşaat sektöründe olan bir firmadan bahsedelim. Aladağ İnşaat…



Mustafa Aladağ İnşaat 2002 yılında kurulan şirket yapılara yansıttığı kalitesiyle, sektöründe güven denilince ilk akla gelen firmalardan biri haline gelmiştir.

Yüksek finansman gücü, işi taahhüt edilen süreden önce teslim edilmesi, kalite ve uygun fiyat politikası, rakipler arasından kolayca ayırt edilebilen bir firma olarak markalaşmıştır. İdari ve teknik kadro uzmanlığına eklenen teknik üstünlük, kusursuz proje yönetimi ve yüksek işçilik kalitesi, sektörün en itibarlı firmaları arasında yerleşimi sağlanmıştır.

Mustafa Aladağ İnşaat LTD olarak ana felsefe; “kaliteli”, “hızlı” ve “ekonomik” yapılar üreterek, emsalsiz başarıları kalıcı kılmak.

Sağlamlıktan, kaliteden ve iş güvenliğinden ödün vermemek Mustafa Aladağ İnşaat’ın tüm inşaat faaliyetlerinin temelinde yer alır. Mustafa Aladağ İnşaat’ın başarı ve istikrarının arkasında, çevresel açıdan sürdürülebilirliği ön plana çıkaran, yenilikçi, müşteri odaklı yönetim anlayışı vardır.

Tercih edilmesindeki en önemli nedenlerden birisi de, daire boyutuna veya işin karlılığına bakmadan, kişiye özel imalat yapıyor olması. Özellikle alt yapı ve görülmeyen yerlerde, maliyet gözetmeden farklılıklarını göstermeye çalışmakta.

Vizyonları müşterilerilerin beklentilerine uygun yaşam alanları üretmek, yarının teknolojilerini uygulamak, faaliyet alanımızdaki tüm gelişmeleri yakından takip etmek, sektörde örnek firma olmak.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır